Fiecare meșteriță se străduiește să se înconjoare cu lucruri elegante, pentru că fără ele nu va exista inspirația pentru a crea frumusețe! Ce ar trebui să aibă o meșteriță adevărată pentru a face procesul creativ și mai distractiv și mai eficient?

Nr.1
Foarfecele stârc
Foarfecele stârc sunt cel mai elegant si simbolic accesoriu pentru o broderiță. Istoria formei acestui accesoriu este foarte romantică. În primul rând, este de remarcat faptul că astfel de foarfece sunt cunoscute în străinătate ca foarfece de barză, iar versiunea noastră este pur și simplu o eroare de traducere.

Inițial, acest instrument a fost folosit în medicină: clemele în formă de barză erau folosite pentru a ține cordonul ombilical al nou-născuților. Este foarte simbolic, pentru că, conform legendei, barza este cea care aduce copilul în casa părinților fericiți!

După un timp, acest accesoriu s-a mutat în arsenalul femeilor meșterițe, iar foarfecele de stârc au devenit simbolul nașterii noilor capodopere!

Nr.2
Farul pentru foarfece – un accesoriu luminos și util
Foarfecele miniaturale tind să se piardă! Așa că se străduiesc să se ascundă sub pânză, să se încurce în fire sau să se blocheze în golul dintre spătar și șezutul scaunului. Pentru a le face mai ușor de găsit, meșterițele au venit cu un accesoriu elegant și luminos – un far pentru foarfece.

Un decor strălucit din mărgele și diverse pandantive, ca o coadă lungă, este atașat de foarfece și rămâne mereu la vedere!

Nr.3
Pernuță magnetică
Găsirea unui ac într-un morman de ață este aproape la fel de dificilă ca și găsirea unui ac într-un car de fân. Pentru a-ți menține acele în ordine, puteți folosi pernuțe de ace, sau puteți alege o variantă mai practică – pernuțe magnetice.

Dacă atașați acest accesoriu în miniatură pe pânză, acele voastre vor fi mereu în apropiere și nu se vor pierde. Aceste pernuțe țin perfect diagramele de hârtie pe tabletele metalice.
Bara magnetică pentru ace menține acele în ordine

Nr.4
Cerc turcesc Nurge Hobby
Cercuri de lemn sunt bune pentru designul broderii, dar pentru procesul în sine nu sunt adesea suficiente. Pânza dintr-un cerc obișnuit se poate lăsa, se poate fixa inegal și poate strica toată plăcerea procesului. Prin urmare, brodarițele acordă din ce în ce mai multă atenție cercurilor auto-cercuite.

În astfel de cercuri, pânza este întinsă uniform și nu trebuie să fie strânsă constant. Datorită faptului că, în astfel de modele, cercurile nu au colțuri, pe pânză nu se formează cute. Și aceste cercuri sunt, de asemenea, foarte frumoase!

Nr.5
Organizator pentru fire si ace
Știți de ce unora nu le place să brodeze? Se dovedește că firele încurcatură îi înfurie! Este adevărat, dacă după utilizare puneți toate firele și acele înapoi în punga de ambalare, data viitoare le veți găsi legate într-un singur nod.

Multor oameni nu le place să înfileze un ac.
Deosebit de stresant pentru o broderiță este înlocuirea unui fir lung de o culoare cu un fir de altă culoare. Și este păcat pentru fir și nu doriți să reintroduceți un fir de o culoare nouă de fiecare dată de dragul a câteva ochiuri (mai ales dacă lucrarea este făcută cu mai mult de patru fire).

Există o soluție convenabilă – organizatoare pentru fire. Acestea vor ajuta la menținerea în ordine atât a firelor, cât și a acelor.

Toate aceste lucruri frumoase si elegante, dar și alte accesorii interesante și utile pot fi gasite la Kituri -broderii.info.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.