Ramele și passepartourile sunt, desigur, clasice, dar dacă vă plictisiți de decorul obișnuit, vă sugerăm să descoperiți idei proaspete de utilizare a broderiei, care cu siguranță vă vor determina să luați un nou kit și să creați ceva interesant!

1. Idee pentru iubitorii de dulce
Dacă vă place foarte mult gemul și faceți provizii în fiecare an, această idee vă va ajuta să dați o destinație broderiei și, pe de altă parte, să decorați borcanele cu dulceata preferată. Aici nu este absolut nimic complicat: luați broderia, finisați marginile cu cusături de tiv, puneți-o pe capac și înfășurați-o cu o panglică potrivită ca și culoare. Acum borcanul dvs. cu gem arată ca o delicatesă artizanală – puteți să-l oferiți cu încredere tuturor prietenilor voștri.

2. Vânătoarea de vise
Astăzi este foarte popular să creați un interior stilizat: să adăugați un decor special, detalii care creează caracterul individual al „locuinței”. Unul dintre aceste obiecte drăguțe este vânătorul de vise. Acesta este un talisman indian care va prinde coșmarurile în plasele sale dacă îl atârnați deasupra capului la pat. Puteți să-l decorați cu pene, mărgele și, desigur, broderie. Priviți exemplele acestei decorări neobișnuite!

3. Ceasuri brodate
Încă o idee interesantă pentru cei care vor să renunțe la decorul clasic al broderiei – ceasurile în interiorul cărora va fi plasată lucrarea voastră! Aici totul este simplu: demontați cu atenție ceasurile și în locul spateleor puneți broderia, care deja trebuie să fie într-un rama de carton. Apoi faceți un orificiu în centru pentru a prinde acele. Și gata – ceasurile sunt pregătite!

Este chiar mai ușor să cumpărați un kit gata făcut cu ceasuri… Da, și astfel de seturi sunt disponibile astăzi. Acest lucru va face munca mult mai ușoară! Tot feluri de kituri gasiți – Kituri – broderii.info

4. Magnete
Niciun frigider respectabil nu poate funcționa fără un magnet! Și frigiderul unei broderiste – fără un magnet cu broderie… Acesta este un mod excelent de a decora o lucrare terminată, deoarece miniaturile arată prost într-o ramă, sub sticlă. (Cine va vedea o lucrare de 13×7?) Astăzi sunt vândute baze speciale pentru magnete și seturi complete pentru broderie cu toate componentele necesare, trebuie doar să petreceți puțin timp brodând o imagine frumoasă.

5. Confort și frumusețe, pernă cu broderie!
O idee care îmbină frumusețea și practicitatea. Broderia arată perfect în interior, mai ales sub forma de textile, utilizarea ei poate servi ca decor și ca detaliu suplimentar al spațiului. Să decorați broderia, fixând-o pe o pernă, nu este deloc dificil. În plus, puteți găsi cu ușurință materiale pregătite: fețe de pernă sau chiar perne. Încercați să alegeți un subiect potrivit pentru broderie: trebuie să corespundă stilului general al interiorului.

6. Calendar original
„Răscolind” spațiul internetului, am găsit o idee pentru un astfel de calendar-panou frumos. La baza acestei idei este principiul paspartu: trebuie să creați o „ramă” din țesătură și să o cusăți la broderie. Ceea ce este important este să alegeți cu atenție țesătura pentru broderie, mai jos vom oferi exemple de combinații reușite.

7. Cutii decorative
Broderia poate decora o cutie de cadouri sau pur și simplu un loc unde veți păstra mici obiecte brodate. O lucrare manuală arată întotdeauna original, mai ales atunci când decorează ceva, încercați să oferiți un astfel de cadou într-o astfel de cutie, credeți-mă, toată lumea va uita despre conținut!

8. Caiet
Cum ar trebui să arate un caiet pentru o femeie de mână? Desigur, va fi decorat cu broderie! Pe internet există multe tutoriale care vă arată cum să creați un astfel de caiet. Și în blogul nostru există o idee de decorare similară.

9. Bijuterii miniaturale
Bijuteriile cu broderie drăguță arată pur și simplu uimitor. Acesta nu este doar un decor, ci și un accesoriu complet care se potrivește perfect într-o ținută ușoară de vară. Doar priviți cât de elegant arată cerceii și pandantivele cu o astfel de broderie! Pentru cei dornici să încerce, avem un minunat tutorial pentru decorarea unei micre broderii.

10. Ornamente de brad
Dacă aveți broderii cu tematică de Crăciun sau de Anul Nou, atunci este mai bine să le utilizați în modul cuvenit… Crearea de ornamente de Crăciun care vor deveni decorațiuni exclusive pentru bradul vostru!

Ar trebui să adăugăm că decorarea poate fi nu doar un detaliu final pentru o lucrare terminată, ci și o operă de artă completă. Aceasta este demonstrat constant de celebrele broderiste, care periodic organizează expoziții unde prezintă tehnici de decorare neobișnuite. Am adunat aici – 10 idei originale pentru inramarea broderiei, câteva exemple de moduri de a gândi dincolo de limite, folosind materiale simple.

Asta este tot, aici încheiem lista de idei originale pentru decorare, dar dacă aveți propriile secrete de lucru manual, nu vă fie teamă să le împărtășiți în comentarii!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.